Cindy
Ik train sinds oktober bij team Moody. Ik was al een tijdje op zoek naar een een sportschool waar kickbokslessen gegeven worden. Mij werd aangeraden hier eens een kijkje te gaan nemen vanwege de goede sfeer. Vanaf de eerste les ben ik verkocht. Zoals de anderen ook al aangeven heerst er een ongedwongen sfeer en kun je zo instappen, ongeacht hoe fit je bent. De instructeurs zijn relaxed en prettig in de omgang 
De lessen zijn heel divers, techniek, conditie en kracht komen ruim aan bod.
Voor het eerst heb ik een sport gevonden waarbij ik niet de hele tijd denk zijn we al klaar

Valentine
Vanaf mei 2016 sport ik bij Alex' Team Moody sportschool voor dames.
Het is een zeer leuke les. Er wordt serieus getraind, maar er is ook tijd voor een grapje.  
Het is niet alleen goed voor het lichaam, maar we worden ook getraind op zelfverdediging en dat vind ik persoonlijk heel belangrijk. En wat ook heel belangrijk vind is dat de leraar tijd neemt voor zijn leerlingen om echt goed te kijken of we een bepaalde stoot of schop goed uitvoeren. 
Kortom! Ik zou het iedereen aanraden! Het zijn gezellige dames en goede leraren

Ik wil een proefles

Yvonne
Erg blij dat ik team moody heb gevonden!
Lang gezocht naar een sport die ik wel leuk vind en ook vol kan houden.
Heel fijn is dat je hier kan trainen op je eigen niveau. Je krijgt duidelijke instructie van de trainers.
ik vind het bovendien prettig dat er buiten de trainers alleen maar vrouwen zijn.
Echt een aanrader!!!

Maria
Super fijne box school!! Heel laagdrempelig en geschikt voor elk niveau of je nou super fit bent of helemaal niet(zo als ik�)......
Na de les ben je helemaal kapot maar voelt je heerlijk! Kan het iedereen aanraden!!

Anneloes
Super leuke training met aardige trainers die alles goed uitleggen. Was hiervoor helemaal niet van het sporten en totaal geen conditie maar voel me lekker bij deze trainingen en ga me al een stuk fitter voelen!

Danielle
Supercombi als je op zoek bent naar zowel (beginnen met) lekker los gaan als een omgeving waar gezelligheid ook een rol speelt. Daarbij is Alex zeer vriendelijk en toegankelijk! En je kunt zelf kiezen hoe vaak, waar en wanneer je gaat dus combineren met je agenda is ook mogelijk. Geen reden om het in ieder geval niet te proberen dus!

Diana
Train sinds november onregelmatig in Den Haag en soms in Voorburg maar elke les is leuk, professioneel en je hebt het gevoel dat je echt wat gedaan hebt. Vind het jammer dat ik niet altijd kan!

Patty
Super leuk! Ben blij dat ik donderdag weer mee kan doen na een paar weken eruit te zijn geweest..gaan er weer lekker tegen aan! Altijd gezellig en lekker bezig

Urmila
Geweldige school. Top leraar! Heerlijke lessen. Bloed zweet maar geen tranen na de les hahaha

Nicole
Ik heb eindelijk een sport gevonden waarin ik alles kan geven. De training is lekker pittig maar kan ook gewoon in je eigen tempo. Ik heb echt een voldaan gevoel na de training. En...leuke trainers, gezellige groep! Kortom dit blijf ik wel volhouden!!!

Marije
Ik ben erg enthousiast over de bokstraining bij Team Moody! Ieder kan op z'n eigen tempo trainen en de twee trainers zijn enthousiast. Je leert bokstechnieken, maar ook aan je conditie wordt gewerkt. Dat alles in een ontspannen sfeer met alleen dames. Van gevorderd tot beginner, iedereen kan meedoen!

Ik wil een proefles